Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7958
Title: | Технологія продукція оздоровчого харчування: опорний конспект лекцій |
Authors: | Олійник, Світлана Георгіївна Степанькова, Галина В’ячеславівна |
Keywords: | нутриціології;фізіологічно-функціональні інгредієнті;поліненасичені жирні кислоти;пребіотики;здорове харчування;хлібобулочні;макаронні вироби |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Технологія продукція оздоровчого харчування : опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Х.: ХДУХТ, 2019. 49 с. |
Abstract: | Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Технологія продукції оздоровчого харчування» для студентів третього курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Харчування є одним із головних чинників, що впливає на стан здоров’я людини. Правильне і здорове харчування забезпечує розвиток і зростання дитини, сприяє профілактиці захворювань людей, сприяє активному довголіттю людей похилого віку. Тому фахівцям з виробництва харчової продукції необхідно мати знання щодо створення та виробництва продуктів спеціального призначення (оздоровчих, лікувально-профілактичних, дієтичних тощо). Тому дана дисципліна надає інформацію щодо основних концепцій харчування, фізіологічно-функціональних інгредієнтів, критеріїв вибору збагачувальних добавок, наукових принципів збагачення продуктів харчування, способів внесення збагачувачів тощо. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7958 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_OZDOROVChe_ KHARCHUVANNYA_19.pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.