Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934
Назва: | Технологія зберігання плодів, овочів та винограду |
Автори: | Пузік, Людмила Михайлівна Гордієнко, Інна Миколаївна |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва |
Бібліографічний опис: | Пузік Л. М., Гордієнко І М. Технологія зберігання плодів, овочів та винограду: навч. посібник. Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. Харків, 2011. 336 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику висвітлені основні фактори, які впливають на якість і тривалість зберігання плодів та овочів, викладені основи формування лежкості плодоовочевої продукції. У ньому враховані новітні досягнення вітчизняної науки і практики технології зберігання плодів, овочів та картоплі. Призначено для підготовки бакалаврів, магістрів спеціальності 1301 «Агрономія» про фесійне спрямування 7.130103 «Плодівництво і виноградарство» у вищих навчальних закладах ІІІ—ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934 |
ISBN: | 966-8457-19-6 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Tekhnolohiya _zberihannya_2011.pdf | 4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.