Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorГордієнко, Інна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-10-05T10:53:30Z-
dc.date.available2022-10-05T10:53:30Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПузік Л. М., Гордієнко І М. Технологія зберігання плодів, овочів та винограду: навч. посібник. Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. Харків, 2011. 336 с.uk_UA
dc.identifier.isbn966-8457-19-6-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику висвітлені основні фактори, які впливають на якість і тривалість зберігання плодів та овочів, викладені основи формування лежкості плодоовочевої продукції. У ньому враховані новітні досягнення вітчизняної науки і практики технології зберігання плодів, овочів та картоплі. Призначено для підготовки бакалаврів, магістрів спеціальності 1301 «Агрономія» про фесійне спрямування 7.130103 «Плодівництво і виноградарство» у вищих навчальних закладах ІІІ—ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.titleТехнологія зберігання плодів, овочів та виноградуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tekhnolohiya _zberihannya_2011.pdf4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.