Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік, Людмила Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, Інна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-05T10:53:30Z | - |
dc.date.available | 2022-10-05T10:53:30Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Пузік Л. М., Гордієнко І М. Технологія зберігання плодів, овочів та винограду: навч. посібник. Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. Харків, 2011. 336 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 966-8457-19-6 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику висвітлені основні фактори, які впливають на якість і тривалість зберігання плодів та овочів, викладені основи формування лежкості плодоовочевої продукції. У ньому враховані новітні досягнення вітчизняної науки і практики технології зберігання плодів, овочів та картоплі. Призначено для підготовки бакалаврів, магістрів спеціальності 1301 «Агрономія» про фесійне спрямування 7.130103 «Плодівництво і виноградарство» у вищих навчальних закладах ІІІ—ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва | uk_UA |
dc.title | Технологія зберігання плодів, овочів та винограду | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Tekhnolohiya _zberihannya_2011.pdf | 4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.