Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934
Title: Технологія зберігання плодів, овочів та винограду
Authors: Пузік, Людмила Михайлівна
Гордієнко, Інна Миколаївна
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Citation: Пузік Л. М., Гордієнко І М. Технологія зберігання плодів, овочів та винограду: навч. посібник. Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. Харків, 2011. 336 с.
Abstract: У навчальному посібнику висвітлені основні фактори, які впливають на якість і тривалість зберігання плодів та овочів, викладені основи формування лежкості плодоовочевої продукції. У ньому враховані новітні досягнення вітчизняної науки і практики технології зберігання плодів, овочів та картоплі. Призначено для підготовки бакалаврів, магістрів спеціальності 1301 «Агрономія» про фесійне спрямування 7.130103 «Плодівництво і виноградарство» у вищих навчальних закладах ІІІ—ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934
ISBN: 966-8457-19-6
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tekhnolohiya _zberihannya_2011.pdf4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.