Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934
Title: | Технологія зберігання плодів, овочів та винограду |
Authors: | Пузік, Людмила Михайлівна Гордієнко, Інна Миколаївна |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва |
Citation: | Пузік Л. М., Гордієнко І М. Технологія зберігання плодів, овочів та винограду: навч. посібник. Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. Харків, 2011. 336 с. |
Abstract: | У навчальному посібнику висвітлені основні фактори, які впливають на якість і тривалість зберігання плодів та овочів, викладені основи формування лежкості плодоовочевої продукції. У ньому враховані новітні досягнення вітчизняної науки і практики технології зберігання плодів, овочів та картоплі. Призначено для підготовки бакалаврів, магістрів спеціальності 1301 «Агрономія» про фесійне спрямування 7.130103 «Плодівництво і виноградарство» у вищих навчальних закладах ІІІ—ІV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7934 |
ISBN: | 966-8457-19-6 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Tekhnolohiya _zberihannya_2011.pdf | 4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.