Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878
Title: | English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства |
Authors: | Удовенко, Інна Володимирівна Подворна, Людмила Анатоліївна Ков’ях, Ігор Іванович |
Keywords: | аглійська мова;культура мовлення;професійне мовлення;практичні завдання;ресторанне господарство;навчальні тексти |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Удовенко, І. В., Подворна Л.А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering = Англійський для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 201 с. Англ. |
Abstract: | Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних Інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
navch_pos_English_for_restaurant_and_catering.pdf | 9.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.