Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУдовенко, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorПодворна, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorКов’ях, Ігор Іванович-
dc.date.accessioned2022-10-04T16:57:46Z-
dc.date.available2022-10-04T16:57:46Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУдовенко, І. В., Подворна Л.А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering = Англійський для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 201 с. Англ.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878-
dc.description.abstractПосібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних Інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectаглійська моваuk_UA
dc.subjectкультура мовленняuk_UA
dc.subjectпрофесійне мовленняuk_UA
dc.subjectпрактичні завданняuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectнавчальні текстиuk_UA
dc.titleEnglish for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
navch_pos_English_for_restaurant_and_catering.pdf9.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.