Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7878
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Удовенко, Інна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Подворна, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ков’ях, Ігор Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-04T16:57:46Z | - |
dc.date.available | 2022-10-04T16:57:46Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Удовенко, І. В., Подворна Л.А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering = Англійський для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 201 с. Англ. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878 | - |
dc.description.abstract | Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних Інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | аглійська мова | uk_UA |
dc.subject | культура мовлення | uk_UA |
dc.subject | професійне мовлення | uk_UA |
dc.subject | практичні завдання | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | навчальні тексти | uk_UA |
dc.title | English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
navch_pos_English_for_restaurant_and_catering.pdf | 9.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.