Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878
Title: English for Restaurant and Catering =Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства
Authors: Удовенко, Інна Володимирівна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Ков’ях, Ігор Іванович
Keywords: аглійська мова;культура мовлення;професійне мовлення;практичні завдання;ресторанне господарство;навчальні тексти
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Удовенко, І. В., Подворна Л.А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering = Англійський для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2015. 201 с. Англ.
Abstract: Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних Інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7878
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
navch_pos_English_for_restaurant_and_catering.pdf9.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.