Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7710
Title: Адаптивне управління в системі педагогічної культури
Authors: Чеботарьов, М. К.
Keywords: адаптивне управління;індивідуальний підхід;педагогічна культура;виховання;особистісний розвиток;педагогічна майстерність
Issue Date: 2015
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Чеботарьов М. К. Адаптивне управління в системі педагогічної культури. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2015», 27 листопада: вісник виставково-музейного центру, вип 2. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 237-244.
Abstract: Проаналізовано сутність і призначення адаптивного управління з позицій феномену педагогічної культури. Показано, що для забезпечення якості фахової підготовки інженерів важливу роль відіграє використання такої інноваційної педагогічної технології, як адаптивне управління навчально-пізнавальною діяльністю студентів. Вона реалізує індивідуальний підхід і розширює можливості педагогічного впливу викладача на формування професійної компетентності, на виховання та особистісний розвиток майбутнього фахівця. Доведено, що володіння методами адаптивного управління є свідченням високої педагогічної майстерності і професійної культури викладача.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7710
Appears in Collections:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
237-244.pdf287.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.