Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7574
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаверська, Т.О.-
dc.contributor.authorФролова, Т.В.-
dc.date.accessioned2022-09-28T19:50:27Z-
dc.date.available2022-09-28T19:50:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтаверська Т.О., Фролова Т.В. Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі. Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присв. видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 листопада 2020 р. Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. С. 296-299.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7574-
dc.description.abstractРозглянуто суть інновації як результату творчого процесу та процесу отримання цього результату, їх роль у забезпеченні сталого розвитку і фінансової стабільності ресторанного бізнесу. Запропоновано удосконалену комбінаторну класифікацію інновацій в ресторанному бізнесі за критеріальними ознаками: маркетингові; продуктові (асортиментні); економічні; соціальні; організаційні; управлінські; ресурсні; технологічні; програмно-технічні (цифрові – як драйвер упровадження усіх інших компонент із утворенням повноцінного інноваційного кластеру).uk_UA
dc.description.abstractThe essence of innovation as a result of the creative process and the process of obtaining this result, their role in ensuring sustainable development and financial stability of the restaurant business is considered. An improved combinatorial classification of innovations in the restaurant business by criteria is proposed: marketing; product (assortment); economic; social; organizational; managerial; resource; technological; software and hardware (digital – as a driver for the implementation of all other components with the formation of a full-fledged innovation cluster).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherФОП Лібуркіна Л. М.uk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectбізнес-процесuk_UA
dc.subjectінноваційний кластерuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectbusiness processuk_UA
dc.subjectinnovation clusteruk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectинновацииuk_UA
dc.subjectинновационные технологииuk_UA
dc.subjectбизнес-процессuk_UA
dc.subjectинновационный кластерuk_UA
dc.subjectресторанный бизнесuk_UA
dc.titleСучасні види інновацій у ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Статті



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.