Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7574
Назва: Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі
Автори: Ставерська, Т.О.
Фролова, Т.В.
Ключові слова: інновації;інноваційні технології;бізнес-процес;інноваційний кластер;ресторанний бізнес;innovations;innovative technologies;business process;innovation cluster;restaurant business;инновации;инновационные технологии;бизнес-процесс;инновационный кластер;ресторанный бизнес
Дата публікації: 2020
Видавництво: ФОП Лібуркіна Л. М.
Бібліографічний опис: Ставерська Т.О., Фролова Т.В. Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі. Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присв. видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 листопада 2020 р. Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. С. 296-299.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто суть інновації як результату творчого процесу та процесу отримання цього результату, їх роль у забезпеченні сталого розвитку і фінансової стабільності ресторанного бізнесу. Запропоновано удосконалену комбінаторну класифікацію інновацій в ресторанному бізнесі за критеріальними ознаками: маркетингові; продуктові (асортиментні); економічні; соціальні; організаційні; управлінські; ресурсні; технологічні; програмно-технічні (цифрові – як драйвер упровадження усіх інших компонент із утворенням повноцінного інноваційного кластеру).
The essence of innovation as a result of the creative process and the process of obtaining this result, their role in ensuring sustainable development and financial stability of the restaurant business is considered. An improved combinatorial classification of innovations in the restaurant business by criteria is proposed: marketing; product (assortment); economic; social; organizational; managerial; resource; technological; software and hardware (digital – as a driver for the implementation of all other components with the formation of a full-fledged innovation cluster).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7574
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.