Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7402
Название: Міжнародний менеджмент
Авторы: Подольська, Ольга Василівна
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків
Библиографическое описание: Подольська О. В. Міжнародний менеджмент: методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочої форми навч. управлінських та економічних спеціальностей. Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; Харків : [б. в.], 2021. 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Самостійна робота студентів є складовою навчального процесу, важливим чинником, який формує вміння навчатися, сприяє активізації засвоєння студентом знань та їх реалізації, основним засобом опанування навчального матеріалу в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Мета самостійної роботи студентів — сприяти засвоєнню в повному обсязі навчальної програми дисципліни “Міжнародний менеджмент” та формуванню самостійності як особистісної риси та важливої професійної якості, сутність якої полягає в умінні систематизувати, планувати та контролювати власну діяльність. Завдання самостійної роботи студентів — засвоєння певних знань, умінь, навичок, закріплення та систематизація здобутих знань, їх застосування при виконанні практичних завдань і творчих робіт, а також виявлення прогалин у системі знань із предмета “Міжнародний менеджмент”. Зміст самостійної роботи студента з дисципліни “Міжнародний менеджмент” визначається навчальною програмою дисципліни, методичними матеріалами, завданнями викладача. Самостійна робота студента забезпечується системою навчально-методичних засобів, передбачених для вивчення навчальної дисципліни “Міжнародний менеджмент”: підручником, навчальними та методичними посібниками, методичними матеріалами для самостійної роботи студентів, конспектом лекцій тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7402
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
21_ММ_metod.pdf438.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.