Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337
Title: Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування».
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Keywords: закваски;гуманізоване молоко;сухі суміші;кислотність;кальцій;біфідобактерії
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: Видавництво «Форт»
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 52 с.
Abstract: Метою роботи є практичне ознайомлення з методами визначення показників, що характеризують якість молока, призначеного для виробництва молочних продуктів для дітей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_DIT_HARCH_19.pdf819.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.