Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-09-26T12:30:38Z-
dc.date.available2022-09-26T12:30:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування»: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7337-
dc.description.abstractМетою роботи є практичне ознайомлення з методами визначення показників, що характеризують якість молока, призначеного для виробництва молочних продуктів для дітей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Видавництво «Форт»uk_UA
dc.subjectзакваскиuk_UA
dc.subjectгуманізоване молокоuk_UA
dc.subjectсухі сумішіuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectкальційuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.titleТехнологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування».uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_DIT_HARCH_19.pdf819.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.