Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7328
Title: | Основи технології галузі. Розділ 4. |
Authors: | Ботштейн, Белла Борисівна Хаустова, Тетяна Миколаївна |
Keywords: | ресторанний бізнес;харчові технології;технологія галузі |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ботштейн Б. Б., Хаус това Т. Н. Основи технології галузі. Розділ 4: методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" СВО бакалавр денної та заочної форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 26 с. |
Abstract: | Дисципліна "Основи технології галузі" передбачає набуття студентами базових знань про майбутню професійну діяльність, сучасний стан галузі харчових технологій та ресторанного бізнесу, шляхи розвитку галузі. Практичними методами навчання дисципліни "Основи технології галузі" є поєднання та взаємодія теоретичних знань, наочності та практичної роботи, що ставить за мету розвиток самостійної активності студентів і формування професійно орієнтованих компетенцій. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7328 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4_BASIC TECHNOLOGY INDUSTRIAL_18.pdf | 420.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.