Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБотштейн, Белла Борисівна-
dc.contributor.authorХаустова, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-09-26T11:39:17Z-
dc.date.available2022-09-26T11:39:17Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБотштейн Б. Б., Хаус това Т. Н. Основи технології галузі. Розділ 4: методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" СВО бакалавр денної та заочної форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7328-
dc.description.abstractДисципліна "Основи технології галузі" передбачає набуття студентами базових знань про майбутню професійну діяльність, сучасний стан галузі харчових технологій та ресторанного бізнесу, шляхи розвитку галузі. Практичними методами навчання дисципліни "Основи технології галузі" є поєднання та взаємодія теоретичних знань, наочності та практичної роботи, що ставить за мету розвиток самостійної активності студентів і формування професійно орієнтованих компетенцій.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологія галузіuk_UA
dc.titleОснови технології галузі. Розділ 4.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4_BASIC TECHNOLOGY INDUSTRIAL_18.pdf420.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.