Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Магістри
204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження
Прудніков, В. Г.
;
Дугін, Анатолій Вікторович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022
Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас
Лисенко, Г. Л.
;
Скляренко, Станіслав Сергійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
Discover
Author
1
Дугін, Анатолій Вікторович
1
Скляренко, Станіслав Сергійович
Subject
2
технологія
2
якість
1
cottage cheese product
1
dairy product
1
development
1
food additive
1
paste from pumpkin squeezes
1
research
1
semi-smoked sausage
1
sprouted corn grains
.
next >
Date issued
2
2022
Has File(s)
2
true