Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
04. Кваліфікаційні роботи
Магістри
204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження
Прудніков, В. Г.
;
Дугін, Анатолій Вікторович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022
Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас
Лисенко, Г. Л.
;
Скляренко, Станіслав Сергійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
Перегляд
Автор
1
Дугін, Анатолій Вікторович
1
Скляренко, Станіслав Сергійович
Тема
2
quality
2
технологія
1
cottage cheese product
1
dairy product
1
development
1
food additive
1
paste from pumpkin squeezes
1
research
1
semi-smoked sausage
1
sprouted corn grains
.
далі >
за датою випуску
2
2022
Has File(s)
2
true