Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7292
Назва: Влияние модифицирования комплексным модификатором на условия кристаллизации, структуру и свойства высокопрочного чугуна
Інші назви: Influence of modification by a complex modificator on the conditions of crystallization, structure and properties of high-strength cast iron
Автори: Скобло, Т. С.
Гринченко, А. С.
Пасько, Н. С.
Плугатарёв, А. В.
Ключові слова: высокопрочный чугун;комплексные модификаторы;структура;форма графита;микротвердость;скорость кристаллизации;high-strength cast iron;complex modifiers;structure;graphite shape;microhardness;rate of crystallization
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Скобло Т. С., Гринченко А. С., Пасько Н. С., Плугатарёв А. В. Влияние модифицирования комплексным модификатором на условия кристаллизации, структуру и свойства высокопрочного чугуна. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2018. № 11. С. 241-248.
Серія/номер: Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 11;
Короткий огляд (реферат): Рассмотрено влияние различных модифицирующих присадок на структурообразование в отливках с различной толщиной их сечения. Исследованиями, определен оптимальный состав комплексных модификаторов и количество таких присадок, которые обеспечивают оптимальную структуру и форму графита при различной скорости кристаллизации отливок.
The influence of various modifying additives on the structure formation in castings with different thicknesses of their cross sections is considered. By research, the optimal com-position of complex modifiers and the number of such additives that provide the optimal structure and shape of graphite at different rates of crystallization of castings are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7292
ISSN: 2311-441X
Розташовується у зібраннях:№ 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf11.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.