Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7242
Название: | Дослідження механіко-технологічних властивостей кормових домішок. |
Другие названия: | Research of mechanical and technological properties of fodder additives |
Авторы: | Семенцов, В. В. |
Ключевые слова: | кормові домішки;механіко-технологічні властивості;сипкий матеріал;параметри;fodder additives;mechanical and technological properties;loose material;parameters |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Семенцов В. В. Дослідження механіко-технологічних властивостей кормових домішок. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2018. № 11. С. 68-75. |
Серия/номер: | Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 11; |
Краткий осмотр (реферат): | Наведена методика та результати досліджень механіко-технологічних властивостей кормових домішок. В результаті проведених експериментальних досліджень механіко-технологічних параметрів преміксів встановлено, що премікси відносяться до важко сипучих матеріалів, о б ’ємна щільність яких складає 437...475 кг/м3. Критичний радіус отвору склепінеутворення більший в 1,5 рази в порівнянні з іншими сипкими матеріалами. The method and results o f investigations o f mechanical and technological powers of feed additives are presented. As a result o f experimental studies o f mechanical and technological parameters ofpremixes, premixes were found to be heavy loose materials with a volumetric density o f 437...447 kg/m3. The critical radius o f the hole o f the cluster formation is 1.5 times greater than that o f other friable materials. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7242 |
ISSN: | 2311-441X |
Располагается в коллекциях: | № 11 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
10.pdf | 10.24 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.