Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6979
Назва: Харчові технології. Практичний курс
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Ботштейн, Белла Борисівна
Черемська, Т. В.
Журавльов, Сергій Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Федак, Наталія Василівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Болгова, Н. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Гурський П. В., Ботштейн Б. Б., Черемська Т. В., Журавльов С. В., Омельченко С. Б., Федак Н. В., Маренкова Т. І., Болгова Н. В. Харчові технології. Практичний курс: навчальний посібник Харків: ХДУХТ, 2018. 164 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпечності продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів. Видання призначене для навчання студентів-бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал буде корисним для спеціалістів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та практичних працівників, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6979
ISBN: 978-966-405-475-8
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_2_poz_14.pdf3.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.