Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6979
Название: Харчові технології. Практичний курс
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Ботштейн, Белла Борисівна
Черемська, Т. В.
Журавльов, Сергій Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Федак, Наталія Василівна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Болгова, Н. В.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Гурський П. В., Ботштейн Б. Б., Черемська Т. В., Журавльов С. В., Омельченко С. Б., Федак Н. В., Маренкова Т. І., Болгова Н. В. Харчові технології. Практичний курс: навчальний посібник Харків: ХДУХТ, 2018. 164 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпечності продукції: характеристиці сировини (виду, морфологічній будові, хімічному складу, особливостям виробництва), особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів. Видання призначене для навчання студентів-бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал буде корисним для спеціалістів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та практичних працівників, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читачів, професійні інтереси яких пов’язані з харчовими технологіями.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6979
ISBN: 978-966-405-475-8
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2018_2_poz_14.pdf3.12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.