Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6969
Назва: Харчові технології
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Черемська, Т. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Котляр, Олег Володимирович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В., Черемська Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В., Котляр О. В. Харчові технології: опорний конспект лекцій; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 309 с.
Короткий огляд (реферат): Харчова промисловість – галузь легкої промисловості, сукупність виробництв харчових продуктів у готовому вигляді або у вигляді напівфабрикатів. Харчування є основною умовою існування людей, оскільки із їжею організм людини отримує все необхідне для побудови клітин та тканини організму, а також поповнює витрати енергії для викоптиш всіх видів життєдіяльності. Крім того, з харчовими продукти ми в організм людини надходять регулятори життєдіяльності та резервні матеріали. У зв’язку з цим нормальне харчування повинно забезпечити необхідну кількість енергії та матеріал для відновлення структури організму. Харчові продукти повинні бути повноцінними і містити в своєму складі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та воду в достатній кількості за калорійністю для покриття в організмі людини витрат енергії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6969
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_1_poz_13.pdf6.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.