Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6969
Назва: | Харчові технології |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Черемська, Т. В. Омельченко, Світлана Борисівна Плотнікова, Раїса Валеріївна Котляр, Олег Володимирович |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В., Черемська Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В., Котляр О. В. Харчові технології: опорний конспект лекцій; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 309 с. |
Короткий огляд (реферат): | Харчова промисловість – галузь легкої промисловості, сукупність виробництв харчових продуктів у готовому вигляді або у вигляді напівфабрикатів. Харчування є основною умовою існування людей, оскільки із їжею організм людини отримує все необхідне для побудови клітин та тканини організму, а також поповнює витрати енергії для викоптиш всіх видів життєдіяльності. Крім того, з харчовими продукти ми в організм людини надходять регулятори життєдіяльності та резервні матеріали. У зв’язку з цим нормальне харчування повинно забезпечити необхідну кількість енергії та матеріал для відновлення структури організму. Харчові продукти повинні бути повноцінними і містити в своєму складі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та воду в достатній кількості за калорійністю для покриття в організмі людини витрат енергії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6969 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018_1_poz_13.pdf | 6.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.