Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6853
Назва: Розрахунок вовчка для м’яса
Автори: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Шерстюк, В. С.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гурський П. В., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Шерстюк В. С. Розрахунок вовчка для м’яса: Методичні вказівки до виконання розділу випускної кваліфікаційної роботи рівня вищої освіти «Бакалавр» студентам денної та заочної форми навчання. Х.: ХНТУСГ, 2021. 32 с.
Короткий огляд (реферат): Метою методичних вказівок є сприяння швидкому та якісному виконанню розділу випускної кваліфікаційної роботи РВО «Бакалавр» студентами денної та заочної форми навчання з галузі знань 13 «Механічна інженерія» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» в межах освітньої програми «Інженерія переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках запропоновано структуру випускної кваліфікаційної роботи, вихідні дані, методику розрахунку технологічного обладнання та список літератури для виконання інших розділів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6853
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13_RVO_Rozrakhunok_Vovchka_2021.pdf586.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.