Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6834
Название: | Методика експерементальних досліджень процесу роботи подрібнювача сіна |
Другие названия: | Method eksperemental'nykh researches process work grinding down hay |
Авторы: | Яцко, С.А. |
Ключевые слова: | експеримент;корми;критерії;подрібнення;experiment;feed;criteria grinding |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Яцко С. А. Методика експерементальних досліджень процесу роботи подрібнювача сіна Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2014. №1. С. 134-138. |
Серия/номер: | Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 1; |
Краткий осмотр (реферат): | В статті запропонована методика експериментальних досліджень подрібнювача сіна та встановлені фактори, які найбільш впливають на умови подрібнення та визначені основні параметри. In the article the technique of experimental studies shredder equipment, and established the factors that most influence the grinding conditions and identifies the key parameters |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6834 |
ISSN: | 2311-441X |
Располагается в коллекциях: | № 1(1) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.