Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6834
Название: Методика експерементальних досліджень процесу роботи подрібнювача сіна
Другие названия: Method eksperemental'nykh researches process work grinding down hay
Авторы: Яцко, С.А.
Ключевые слова: експеримент;корми;критерії;подрібнення;experiment;feed;criteria grinding
Дата публикации: 2014
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Яцко С. А. Методика експерементальних досліджень процесу роботи подрібнювача сіна Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2014. №1. С. 134-138.
Серия/номер: Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 1;
Краткий осмотр (реферат): В статті запропонована методика експериментальних досліджень подрібнювача сіна та встановлені фактори, які найбільш впливають на умови подрібнення та визначені основні параметри.
In the article the technique of experimental studies shredder equipment, and established the factors that most influence the grinding conditions and identifies the key parameters
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6834
ISSN: 2311-441X
Располагается в коллекциях:№ 1(1)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17.pdf1.56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.