Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6830
Назва: | Організація управління витратами операційної діяльності харчових підприємств за центрами витрат та центрами відповідальності |
Інші назви: | Organization of cost management of operating activities of food companies by cost centers and responsibility centers. Организация управления затратами операционной деятельности пищевых предприятий по центрам затрат и по центрам ответственности. |
Автори: | Волошина, В.В. |
Ключові слова: | харчові підприємства; виробництво; витрати; управління витратами; центри витрат, центри відповідальності.;food company; production; costs; cost management; cost centers, centers of responsibility.;пищевые предприятия; промышленность расходы; управления затратами; центры затрат, центры ответственности. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Бібліографічний опис: | Волошина В.В. Організація управління витратами операційної діяльності харчових підприємств за центрами витрат та центрами відповідальності. 2016. № 1. С. 331 |
Серія/номер: | Економічні науки;№ 1 |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено сучасні аспекти проблеми організації управління витратами операційної діяльності харчових підприємств за центрами витрат та центрами відповідальності. Досліджено центри основні центри витрат на харчових підприємствах та розкрито особливості формування центрів відповідальності та специфіку їх дослідження. In the article the modern aspects of cost management operating food businesses by cost centers and responsibility centers. Studies Centre main cost centers for food enterprises and the features of formation of responsibility centers and the specifics of their investigation. В статье исследованы современные аспекты проблемы организации управления затратами операционной деятельности пищевых предприятий по центрам затрат и центрам ответственности. Исследованы центры основные центры затрат на пищевых предприятиях и раскрыты особенности формирования центров ответственности и специфику их исследования. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6830 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Voloshina.pdf | 177.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.