Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6810
Назва: Перераспределение углерода в тонкостенном режущем инструменте при эксплуатации.
Інші назви: Redistribution of carbon in thin cutting tool at operation
Автори: Скобло, Т. С.
Романюк, С. П.
Белкин, Е. Л.
Ключові слова: Сталь;режущий инструмент;структура;углерод;математический метод;фазовый состав;steel;cultivator;carbon;, mathematical method,
Дата публікації: 2014
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Скобло Т. С., Романюк С. П., Белкин Е. Л. Перераспределение углерода в тонкостенном режущем инструменте при эксплуатации. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2014. №1. С. 95-103.
Серія/номер: Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів №1;
Короткий огляд (реферат): С помощью математических методов проведен сравнительный анализ перераспределения углерода в ножах, используемых в кондитерском производстве, на основе изображений микроструктур и данных микрорентгеноспектрального анализа. Исследованы особенности перераспределение углерода в карбидах сталей 65Г и 20Х13 в процессе эксплуатации. Предложена модель процесса диффузии углерода в различных зонах ножей.
Using the mathematical methods, the comparative analysis of the redistribution of carbon in the knife used in the confectionery industry is carried out on the basis of microstructures images and data of micro X-ray spectroscopic analysis. The features of the carbon redistribution in carbides of steels 65Mg and 20Cr13 during operation are investigated. A model of the carbon diffusion process in various areas of knives is proposed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6810
ISSN: 2311-441X
Розташовується у зібраннях:№ 1(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf1.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.