Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6805
Title: | Маркетинг в ресторанному господарстві |
Authors: | Афанасьєва, Оксана Пилипівна Жегус, Олена Валентинівна Михайлова, Марія Володимирівна |
Keywords: | харчування;мікросередовище;поведінки споживачів;покупки;сегментації ринку;життєвий цикл;канали збуту;франчайзинг |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Видавництво Іванченка І. С. |
Citation: | Афанасьєва О. П., Жегус О. В., Михайлова М. В. Маркетинг в ресторанному господарстві: навч.- метод. посібник. Х.: Видавництво Іванченка І. С., 2016. 18 с. |
Abstract: | Навчально-методичний посібник містить комплекс питань з маркетингу в ресторанному бізнесі. Особливу увагу приділено методичним основам маркетингу, його місцю на підприємстві, системи маркетингового планування та контролю. Навчально-методичний посібник присвячено формуванню ефективного управління маркетинговою діяльністю підприємств ресторанного бізнесу, обґрунтовується позиція маркетингу в системі управління підприємством. У навчальному виданні містяться питання і завдання для самоконтролю, тести для перевірки знань. Посібник призначений для студентів, які навчаються на Технологічному факультеті, всіх форм навчання, аспірантів, викладачів |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6805 |
ISBN: | 978-617-7377-50-3 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynh_restorannomu hospodarstvi.pdf | 4.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.