Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6805
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афанасьєва, Оксана Пилипівна | - |
dc.contributor.author | Жегус, Олена Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Марія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-15T13:38:59Z | - |
dc.date.available | 2022-09-15T13:38:59Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Афанасьєва О. П., Жегус О. В., Михайлова М. В. Маркетинг в ресторанному господарстві: навч.- метод. посібник. Х.: Видавництво Іванченка І. С., 2016. 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7377-50-3 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6805 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник містить комплекс питань з маркетингу в ресторанному бізнесі. Особливу увагу приділено методичним основам маркетингу, його місцю на підприємстві, системи маркетингового планування та контролю. Навчально-методичний посібник присвячено формуванню ефективного управління маркетинговою діяльністю підприємств ресторанного бізнесу, обґрунтовується позиція маркетингу в системі управління підприємством. У навчальному виданні містяться питання і завдання для самоконтролю, тести для перевірки знань. Посібник призначений для студентів, які навчаються на Технологічному факультеті, всіх форм навчання, аспірантів, викладачів | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Іванченка І. С. | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | мікросередовище | uk_UA |
dc.subject | поведінки споживачів | uk_UA |
dc.subject | покупки | uk_UA |
dc.subject | сегментації ринку | uk_UA |
dc.subject | життєвий цикл | uk_UA |
dc.subject | канали збуту | uk_UA |
dc.subject | франчайзинг | uk_UA |
dc.title | Маркетинг в ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynh_restorannomu hospodarstvi.pdf | 4.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.