Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6763
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. О. | - |
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T19:39:55Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T19:39:55Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Пак А. О., Білецька Я. О. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 489-493. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6763 | - |
dc.description.abstract | Досліджено залежність поверхневого натягу від концентрації еламіну, вивчено вплив еламіну на величину поверхневого натягу яєчно-цукрового розчину. | uk_UA |
dc.description.abstract | It is investigational dependence of superficial pull on the concentration of elamine it is studied to influence of elamine on the size of superficial pull of eggsaccharine solution. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | яєчно-цукровий розчин | uk_UA |
dc.subject | водні розчин | uk_UA |
dc.title | Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_83.pdf | 165.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.