Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6763
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-09-14T19:39:55Z-
dc.date.available2022-09-14T19:39:55Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Пак А. О., Білецька Я. О. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 489-493.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6763-
dc.description.abstractДосліджено залежність поверхневого натягу від концентрації еламіну, вивчено вплив еламіну на величину поверхневого натягу яєчно-цукрового розчину.uk_UA
dc.description.abstractIt is investigational dependence of superficial pull on the concentration of elamine it is studied to influence of elamine on the size of superficial pull of eggsaccharine solution.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectяєчно-цукровий розчинuk_UA
dc.subjectводні розчинuk_UA
dc.titleВплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_83.pdf165.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.