Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6744
Назва: Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису
Автори: Бєлінська, Є. В.
Ключові слова: сорти редису;коренеплоди;строки стиглості
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Бєлінська Є. В. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 414-419.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень фізичних і теплофізичних властивостей сортів редису різних строків стиглості.
In the article the results of studies of the physical and thermophysical properties of the types of the radish of the different periods of the ripening are given
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6744
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_71.pdf177.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.