Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684
Название: | Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання |
Авторы: | Баля, Л. В. |
Ключевые слова: | консерви із квасолі;зберігання;якість |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 336-340. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто зміни органолептичних і фізико-хімічних показників під час
зберігання консервів із квасолі. Наведено результати проведених досліджень. Changes of or ganoleptic and physical-chemical parameters during storage of canned beans. The results of the studies. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_58.pdf | 266.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.