Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684
Название: Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання
Авторы: Баля, Л. В.
Ключевые слова: консерви із квасолі;зберігання;якість
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 336-340.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто зміни органолептичних і фізико-хімічних показників під час зберігання консервів із квасолі. Наведено результати проведених досліджень.
Changes of or ganoleptic and physical-chemical parameters during storage of canned beans. The results of the studies.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_58.pdf266.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.