Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6682
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дідух, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Молокопой, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T17:34:18Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T17:34:18Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дідух Н. А., Молокопой Л. О., Назаренко Ю. В. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 329-336. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682 | - |
dc.description.abstract | Визначено протеолітичну активність лакто- та біфідобактерій і обґрунтовано вибір культур даних мікроорганізмів для виробництва біфідовмісних білкових молочних продуктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | In work it is investigated proteolysis’ activity of Bifidobacteria and Lactobacteria and modes cultures of these bacteria for the production of milk products with Bifidobacteria. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | лактобактерії | uk_UA |
dc.subject | біфідобактерії | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.title | Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_57.pdf | 328.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.