Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДідух, Н. А.-
dc.contributor.authorМолокопой, Л. О.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-09-13T17:34:18Z-
dc.date.available2022-09-13T17:34:18Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДідух Н. А., Молокопой Л. О., Назаренко Ю. В. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 329-336.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682-
dc.description.abstractВизначено протеолітичну активність лакто- та біфідобактерій і обґрунтовано вибір культур даних мікроорганізмів для виробництва біфідовмісних білкових молочних продуктів.uk_UA
dc.description.abstractIn work it is investigated proteolysis’ activity of Bifidobacteria and Lactobacteria and modes cultures of these bacteria for the production of milk products with Bifidobacteria.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectлактобактеріїuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.titleВизначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_57.pdf328.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.