Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дідух, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Молокопой, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T17:34:18Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T17:34:18Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дідух Н. А., Молокопой Л. О., Назаренко Ю. В. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 329-336. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682 | - |
dc.description.abstract | Визначено протеолітичну активність лакто- та біфідобактерій і обґрунтовано вибір культур даних мікроорганізмів для виробництва біфідовмісних білкових молочних продуктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | In work it is investigated proteolysis’ activity of Bifidobacteria and Lactobacteria and modes cultures of these bacteria for the production of milk products with Bifidobacteria. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | лактобактерії | uk_UA |
dc.subject | біфідобактерії | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.title | Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_57.pdf | 328.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.