Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6682
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДідух, Н. А.-
dc.contributor.authorМолокопой, Л. О.-
dc.contributor.authorНазаренко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-09-13T17:34:18Z-
dc.date.available2022-09-13T17:34:18Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДідух Н. А., Молокопой Л. О., Назаренко Ю. В. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 329-336.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682-
dc.description.abstractВизначено протеолітичну активність лакто- та біфідобактерій і обґрунтовано вибір культур даних мікроорганізмів для виробництва біфідовмісних білкових молочних продуктів.uk_UA
dc.description.abstractIn work it is investigated proteolysis’ activity of Bifidobacteria and Lactobacteria and modes cultures of these bacteria for the production of milk products with Bifidobacteria.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectлактобактеріїuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.titleВизначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_57.pdf328.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.