Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66251
Назва: | Формування та розробка імідж-концепції в закладах гостинності |
Автори: | Коровніченко, Євгенія Андріївна |
Науковий керівник : | Скриннік, В. І. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | рестοранне гοспοдарствο;заклад рестοраннοгο гοспοдарства;імідж |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Коровніченко Є. А. Формування та розробка імідж-концепції в закладах гостинності: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік. Харків; ДБТУ. 2024. 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню ефективного управління іміджем підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах. У ході дослідження були вивчені особливості формування та функціонування ринку ресторанної сфери в Україні. У роботі проведено аналіз організаційно управлінської та фінансової діяльності ресторану "GURMAN". Практична цінність роботи. Отримані результати дослідження служать основою для подальших наукових досліджень і практичного вирішення проблем ефективного формування іміджу підприємства ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66251 |
Використані джерела: | 1. Імідж, бренд, та репутація: їх взаємозв’язок і вплив на розвиток територій, організацій та окремих осіб [Електронний ресурс] / О. Ю. Трач, О. І.Карий. Режимдоступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Vnulp/Logistyka/2011_706/24.pdf 2. Сутність і значення позитивного іміджу для підприємства [Електронний ресурс] / Ю.В. Строцюк. Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Vnulp/Ekonomika/2010_684/51.pdf 3. Орбан-Лембрик Л.Е. Психологія управління: посібник / Орбан-Лембрик Л.Е. - К.: Академвидав, 2003. — 568 с. 4. Імідж підприємства як складова бренда торговельного підприємства [Електронний ресурс] / Л.В. Балабанова, Я.В. Приходченко. // Науковий вісник ЛНАУ. 2009. - №5. - с.34. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Tiru/2009_28_3/1.pdf 5. Сутність і значення позитивного іміджу для підприємства [Електронний ресурс] / Ю.В. Строцюк. Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Vnulp/Ekonomika/2010_684/51.pdf 6. Антонова В.А. Конкуренція і управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного господарства в умовах становлення ринку. Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. 2007. № 1(21). С. 54–57. 7. Офіційний сайт Державної служби статистики України. URL:http://www.ukrstat.gov.ua. 8. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства.Підручник для вищих навчальних закладів / За загальною редакцією П’ятницької Н.О. – К.: Центр учбової літератури, 2011. – 584 с. 9. Муха Р. А. Дослідження стану готельно-ресторанної індустрії України та вплив пандемії COVID-19 на неї. Ефективна економіка. 2021. Вип. 7. 10. Як київські ресторани переживають карантин. 2020. URL: https://www.thevillage. com.ua/village/food/food-situ ation/295543-guide-quarantine 2020 (дата звернення: 10.05.2021). 11. Десяткіна І. В. Порядок проведення внутрішнього контролю в закладах ресторанного господарства. Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу. 2011. № 3 (21) Ч. 2. С. 44-52 12. Домбик О. М. Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу : дис. канд. ек. наук : 08.00.09 / Домбик Ольга Миколаївна. Львів, 2016. 293 с. 13. Качала Т. М., Петровська І. О. Значення готельно-ресторанного бізнесу в господарчій системі регіону. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського.Серія: Економіка і управління. 2018. №5. С. 54–58. 14. Корнілевська М. О. Управління готельним бізнесом та тенденції його розвитку. URL : https://tourlib.net/statti_ukr/kornilevska.htm 15. Мальська М. П., Пандяк І. Г. Готельний бізнес: теорія та практика: підруч. 2- вид. перероб. та доп. Київ: Центр учбової літератури, 2012. 472 16. Мацеха Д.С., Бурий С.А. Маркетинг у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Вісник Хмельницького національного університету. 2014. №5. Т.2. C.43-47. 17. Мельниченко С. В., Магалецький А. В. Маркетингова політика в готельному бізнесі : монографія. Київ : Київський національний торгово економічний університет, 2011. 344 с. 18. Національний класифікатор України: класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010 : наказ Держспоживстандарту України від 11.10.2010 р. № 457. URL : https://ips.ligazakon.net/document/FIN61334 19. Правила користування готелями і аналогічними засобами розміщення і надання готельних послуг : наказ Державної туристичної адміністрації України від 16 березня 2004 р. № 19. Київ, 2004. 20. Правила обов’язкової сертифікації готельних послуг: наказ Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації від 27 січня 1999 р. № 37. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 квітня 1999 р. за № 236/3529. Київ, 1999. 21. Про Туризм : Закон України від 15.09.1995 № 324/95-ВР зі змінами та доповненнями. URL : https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/324/95-вр#Text 22. Прокопенко Н. С., Виклюк М.І., Бакеренко Н. П. Фінансово економічний механізм управління діяльністю готельних підприємств : монографія. Л. : Ліга-Прес, 2013. 192 c. 23. Ремеслова О. Л. Стратегічне управління підприємством готельного господарства : автореф. дис. … канд. екон. наук: спец. 08.00.04. Донецьк, 2010. 21 с. 24. Ткаченко Т. І., Мельниченко С. В., Новак М. В. Управління якістю готельних послуг : монографія. Київ : Київський національний торгово економічний університет, 2006. 234 с. 25. Орбан-Лембрик Л.Е. Психологія управління: посібник / Орбан-Лембрик Л.Е. - К.: Академвидав, 2003. — 568 с 26. Сучасне підприємництво: довідник / [Сизоненко В.О.]. - К.: Знання Прес, 2007. - 440 с. 27. Імідж підприємства як складова бренда торговельного підприємства [Електронний ресурс] / Л.В. Балабанова, Я.В. Приходченко. // Науковий вісник ЛНАУ. 2009. - №5. - с.34. – Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Tiru/2009_28_3/1.pdf 28. Імідж, бренд, та репутація: їх взаємозв’язок і вплив на розвиток територій, організацій та окремих осіб [Електронний ресурс] / О. Ю. Трач, О. І. Карий. Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ por tal/natural/Vnulp/Logistyka/2011_706/24 .pdf 29. Методи оцінки іміджу фірми та їх застосування [Електронний ресурс]/В.А. Вардеванян. Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Vnulp/Ekonomika/2010_684/51.pdf__ |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_B_241-20b-01_Korovnichenko_YE_A.pdf Restricted Access | 1.19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.