Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65993
Назва: Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв: методичні рекомендації
Автори: Іващенко, С. Г.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з навчальної дисц. «Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв» для студентів стаціонара та заоч. форми навчання спец. 133 «Галузеве машинобудування»; розроб. С. Г. Іващенко. Харків: ДБТУ, 2025. 25 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дисципліни “Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв” є засвоювання студентами майбутніми інженерами основних знань з організації процесів переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, обладнання для переробки, застосування яких на практиці зможе підвищити якість переробки сільськогосподарської продукції, а також зменшити втрати, що виникають на усіх етапах переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65993
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MR_OTP_PHV_133_25.pdf392.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.