Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65993
Назва: | Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв: методичні рекомендації |
Автори: | Іващенко, С. Г. |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з навчальної дисц. «Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв» для студентів стаціонара та заоч. форми навчання спец. 133 «Галузеве машинобудування»; розроб. С. Г. Іващенко. Харків: ДБТУ, 2025. 25 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни “Організація технологічних процесів переробних і харчових виробництв” є засвоювання студентами майбутніми інженерами основних знань з організації процесів переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, обладнання для переробки, застосування яких на практиці зможе підвищити якість переробки сільськогосподарської продукції, а також зменшити втрати, що виникають на усіх етапах переробки та зберігання сільськогосподарської продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65993 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MR_OTP_PHV_133_25.pdf | 392.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.