Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65934
Назва: | Обґрунтування доцільності впровадження інвестиційного проєкту із введення в дію міні-пекарні у фермерському господарстві |
Інші назви: | Justification of the feasibility of the implementation of the investment project on the implementation of the mini-bakery in the farm |
Автори: | Крушина, Максим Олександрович |
Науковий керівник : | Грідін, Олександр Володимирович |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування |
Ключові слова: | хлібопекарська галузь;інноваційно-інвестиційний розвиток;капітальні інвестиції;інвестиційний проєкт;організація виробництва;витрати виробництва;економічна ефективність;bakery industry;innovative investment development;capital investment;investment project;production organization;production costs;economic efficiency |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Крушина М. О. Обґрунтування доцільності впровадження інвестиційного проєкту із введення в дію міні-пекарні у фермерському господарстві: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 073 - Менеджмент; наук. кер. О. В. Грідін. Харків: ДБТУ, 2024. 105 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою кваліфікаційної (бакалаврської) роботи є узагальнення
науково-теоретичних засад розвитку хлібопекарської галузі України та здійснення
економічного обґрунтування доцільності відкриття міні-пекарні на базі
фермерського господарства.
Об’єктом дослідження виступають процеси, що пов’язані із оцінкою та
обґрунтуванням доцільності впровадження інвестиційного проєкту із введення в
дію міні-пекарні у фермерському господарстві.
Предметом дослідження є науково-теоретичні засади розвитку
хлібопекарської галузі та практичні аспекти економічного обґрунтування
доцільності відкриття міні-пекарні на базі фермерського господарства.
Наукова новизна результатів роботи полягає у: поглибленні вивчення науково теоретичних засад розвитку хлібопекарської галузі України; виявленні
перспективних напрямів та вирішальних передумов інноваційно-інвестиційного
розвитку хлібопекарської галузі України; розробленні комплексу заходів,
спрямованих на ефективне здійснення капіталовкладень, пов’язаних із
впровадженням проєкту відкриття міні-пекарні.
У кваліфікаційній (бакалаврській) роботі:
У першому розділі досліджено науково-теоретичні засади розвитку
хлібопекарської галузі України.
У другому розділі здійснено економічне обґрунтування доцільності відкриття
міні-пекарні на базі фермерського господарства.
Висновки та пропозиції: практичне значення наукового дослідження
визначається можливістю використання отриманих результатів та наданих
рекомендацій у майбутній діяльності господарства з метою впровадження
інвестиційного проєкту із введення в дію міні-пекарні. The main goal of the qualification (bachelor's) work is to generalize the scientific and theoretical foundations of the development of the bakery industry of Ukraine and to carry out an economic justification of the feasibility of opening a mini-bakery on the basis of a farm. The object of the study is the processes related to the assessment and justification of the feasibility of implementing an investment project to put a mini-bakery into operation in a farm. The subject of the study is the scientific and theoretical foundations of the development of the bakery industry and practical aspects of the economic justification of the feasibility of opening a mini-bakery on the basis of a farm. The scientific novelty of the results of the work consists in: deepening the study of the scientific and theoretical foundations of the development of the bakery industry of Ukraine; identification of promising directions and decisive prerequisites for innovation and investment development of the Ukrainian bakery industry; development of a set of measures aimed at effective implementation of capital investments related to the implementation of the project of opening a mini-bakery. In the qualification (bachelor's) work: The first chapter examines the scientific and theoretical foundations of the development of the Ukrainian bakery industry. In the second chapter, the economic justification of the feasibility of opening a mini bakery on the basis of a farm is carried out. Conclusions and proposals: the practical value of the scientific research is determined by the possibility of using the obtained results and the provided recommendations in the future activities of the farm with the aim of implementing an investment project to put the mini-bakery into operation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65934 |
Розташовується у зібраннях: | 073 - "Менеджмент" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_B_44_2_073z-20b-01_Krushyna_M_O.pdf Restricted Access | 2.37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.