Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6587
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Томашевська, Р. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T12:45:30Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T12:45:30Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Чуйко А. М., Томашевська Р. Я. Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 253-260. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6587 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано існуючі методи формування асортименту товарів, що дозволяють цілеспрямовано управляти асортиментним складом будь-якої товарної категорії, та обґрунтовано методологію формування асортименту борошняної продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of existent methods of forming of range of goods which allow purposefully to manage assortment composition of any commodity category, and grounded methodology of forming of assortment of flour products, is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | асортимент товарів | uk_UA |
dc.subject | борошняна продукція | uk_UA |
dc.title | Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_45.pdf | 247.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.