Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6586
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білонога, Ю. Л. | - |
dc.contributor.author | Максисько, О. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T12:08:18Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T12:08:18Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Білонога Ю. Л., Максисько О. Р. Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 246-253. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6586 | - |
dc.description.abstract | Розраховано коефіцієнти теплопередачі нормалізованого кожухотрубного теплообмінника за умов використання олії пшеничних зародків до молока (молоко+(0,3…0,31)) мас.% олії пшеничних зародків). Показано, що у разі використання рослинної олії коефіцієнт теплопередачі збільшився на 7,09% . | uk_UA |
dc.description.abstract | The coefficient of heat transfer of normalized shell-and-tube head exchange are expected at the use of oil wheat embryos to milk (milk +(0,3…0,31 of mas.% oil of wheat embryos). It is shown that at the use of vegetable oil the coefficient of heat transfer increased on 7,09 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кожухотрубний теплообмінник | uk_UA |
dc.subject | олія пшеничних зародків | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт теплопередачі | uk_UA |
dc.title | Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_44.pdf | 396.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.