Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілонога, Ю. Л.-
dc.contributor.authorМаксисько, О. Р.-
dc.date.accessioned2022-09-11T12:08:18Z-
dc.date.available2022-09-11T12:08:18Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБілонога Ю. Л., Максисько О. Р. Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 246-253.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6586-
dc.description.abstractРозраховано коефіцієнти теплопередачі нормалізованого кожухотрубного теплообмінника за умов використання олії пшеничних зародків до молока (молоко+(0,3…0,31)) мас.% олії пшеничних зародків). Показано, що у разі використання рослинної олії коефіцієнт теплопередачі збільшився на 7,09% .uk_UA
dc.description.abstractThe coefficient of heat transfer of normalized shell-and-tube head exchange are expected at the use of oil wheat embryos to milk (milk +(0,3…0,31 of mas.% oil of wheat embryos). It is shown that at the use of vegetable oil the coefficient of heat transfer increased on 7,09 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкожухотрубний теплообмінникuk_UA
dc.subjectолія пшеничних зародківuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт теплопередачіuk_UA
dc.titleВплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінникаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_44.pdf396.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.