Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6585
Назва: | Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну |
Автори: | Маяк, В. І. Ляшенко, Б. В. Смілик, М. М. |
Ключові слова: | цукатна маса;дикорослий терен;електровібрація |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Смілик М. М. Вплив електровібрації на повзучість і релаксацію напруги цукатної маси з дикорослого терну. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 241-246. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вивчення закономірностей зміни структурно-механичних властивостей продуктів залежно від дії на них робочих органів обладнання під час переробки. Застосування електровібрації збільшує швидкість релаксації напруги цукатної маси, та дозволить зменшити залишкові деформації і отримувати готовий продукт вищої якості, без руйнування його форми. The study of conformities to the law of change of structurally -mechanical properties of products is considered depending on an action on them of workings organs of equipment at processing. Application of electrovibrations increases speed of relakcation of tension of mass of the candied fruits, and will allow to reduce remaining deformations and, non-destructive his form. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6585 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_43.pdf | 246.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.