Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65827
Назва: | Блокчейн технологія як конкурентна перевага для підприємств харчової галузі |
Автори: | Звєрєв, О. В. |
Науковий керівник : | Пушкар, Т. А. |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Звєрєв О. В. Блокчейн технологія як конкурентна перевага для підприємств харчової галузі. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р.; наук. кер. Т. А. Пушкар. Частина 2. Харків: ДБТУ, 2025. С. 375-378 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65827 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy_konf_URSES_2025_CH_2-376-379.pdf | 216.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.