Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65827
Название: | Блокчейн технологія як конкурентна перевага для підприємств харчової галузі |
Авторы: | Звєрєв, О. В. |
Научный руководитель: | Пушкар, Т. А. |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Звєрєв О. В. Блокчейн технологія як конкурентна перевага для підприємств харчової галузі. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р.; наук. кер. Т. А. Пушкар. Частина 2. Харків: ДБТУ, 2025. С. 375-378 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65827 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy_konf_URSES_2025_CH_2-376-379.pdf | 216.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.