Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorДядюк, М. А.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2022-09-11T10:18:36Z-
dc.date.available2022-09-11T10:18:36Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Дядюк М. А., Червоний В. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 189-194.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570-
dc.description.abstractОбґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність йо го використання у практичній діяльності.uk_UA
dc.description.abstractThe technique of assessing the economic efficiency of ultrasound devices for water-fat emulsions and the implementation of the calculations needed to decide whether its use in practice.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectводно-жирові емульсіїuk_UA
dc.subjectультразвуковий пристрійuk_UA
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UA
dc.titleЕкономічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_34.pdf163.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.