Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Дядюк, М. А. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T10:18:36Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T10:18:36Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Дядюк М. А., Червоний В. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 189-194. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6570 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність йо го використання у практичній діяльності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The technique of assessing the economic efficiency of ultrasound devices for water-fat emulsions and the implementation of the calculations needed to decide whether its use in practice. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | водно-жирові емульсії | uk_UA |
dc.subject | ультразвуковий пристрій | uk_UA |
dc.subject | підприємства харчової промисловості | uk_UA |
dc.title | Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_34.pdf | 163.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.