Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6569
Название: | Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Золотухіна, І. В. Сефіханова, К. А. |
Ключевые слова: | молочно-білкові креми;молочний згусток;рослинна сировина місцевого походження |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 184-188. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання актуальності розробки технологій приготування
молочно-білкових кремів з додаванням рослинної сировини місцевого походження. Досліджено вплив температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів. The considered question to urgency of the development technology prepara tions milk-protein cream with contributing vegetable cheese local origin. Explored influence of the temperature of the milk clot and length homogenized on consistency milk-protein cream. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6569 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_33.pdf | 167.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.