Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6569
Название: Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Сефіханова, К. А.
Ключевые слова: молочно-білкові креми;молочний згусток;рослинна сировина місцевого походження
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 184-188.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання актуальності розробки технологій приготування молочно-білкових кремів з додаванням рослинної сировини місцевого походження. Досліджено вплив температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів.
The considered question to urgency of the development technology prepara tions milk-protein cream with contributing vegetable cheese local origin. Explored influence of the temperature of the milk clot and length homogenized on consistency milk-protein cream.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6569
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_33.pdf167.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.