Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65607
Назва: Глосарій з професійної освіти (аграрного виробництва, переробки сільськогосподарської продукції та харчових технологій). Частина 2
Автори: Моісєєва, Наталія Іванівна
Новікова, Вікторія Євгенівна
Пономарьова, Марина Сергіївна
Золотарьова, Світлана Анатоліївна
Бондар, Наталя Олександрівна
Борюшкіна, Оксана Володимирівна
Варипаєв, Олексій Михайлович
Воронянський, Олександр Володимирович
Грабар, Наталя Григорівна
Данченко, Ірина Олексіївна
Міносян, Андрій Сергійович
Кобелєва, Даля Леонідівна
Ніколаєнко, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2025
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Глосарій з професійної освіти (аграрного виробництва, переробки сільськогосподарської продукції та харчових технологій): словник для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. А5 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад.: Н. І. Моісєєва, В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова, Н. Г. Бондар, О. В. Борюшкіна, О. М. Варипаєв, О. В. Воронянський, Н. Г. Грабар, І. О. Данченко, А. С. Міносян, Д. Л. Кобєлєва, Н. М. Ніколаєнко. Ч. 2. Харків: ДБТУ, 2025. 345 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65607
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slov_hlosariy_2_015_25.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.