Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65607
Название: | Глосарій з професійної освіти (аграрного виробництва, переробки сільськогосподарської продукції та харчових технологій). Частина 2 |
Авторы: | Моісєєва, Наталія Іванівна Новікова, Вікторія Євгенівна Пономарьова, Марина Сергіївна Золотарьова, Світлана Анатоліївна Бондар, Наталя Олександрівна Борюшкіна, Оксана Володимирівна Варипаєв, Олексій Михайлович Воронянський, Олександр Володимирович Грабар, Наталя Григорівна Данченко, Ірина Олексіївна Міносян, Андрій Сергійович Кобелєва, Даля Леонідівна Ніколаєнко, Наталія Миколаївна |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Глосарій з професійної освіти (аграрного виробництва, переробки сільськогосподарської продукції та харчових технологій): словник для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. А5 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад.: Н. І. Моісєєва, В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова, Н. Г. Бондар, О. В. Борюшкіна, О. М. Варипаєв, О. В. Воронянський, Н. Г. Грабар, І. О. Данченко, А. С. Міносян, Д. Л. Кобєлєва, Н. М. Ніколаєнко. Ч. 2. Харків: ДБТУ, 2025. 345 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65607 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Slov_hlosariy_2_015_25.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.