Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6531
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Архіпова, А. Д. | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.contributor.author | Колісниченко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-09T15:57:45Z | - |
dc.date.available | 2022-09-09T15:57:45Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Архіпова А. Д., Колеснікова М. Б., Колісниченко Т. О. Технологія холодних соусів з еламіном. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 131-137. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6531 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано нову технологію соусів, збагачених біоорганічними сполуками йоду, шляхом використання еламіну. Визначено умови відновлення, емульгуючі та стабілізуючі властивості еламіну. | uk_UA |
dc.description.abstract | New technology of sauces with bioorganic compounds of iodine is offered, by the use of elamin. Terms of renewal, emulsifying and antihunt properties of elamin have been established. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | технологія соусів | uk_UA |
dc.subject | збагачення біоорганічними сполуками йоду | uk_UA |
dc.title | Технологія холодних соусів з еламіном | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_25.pdf | 177.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.