Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАрхіпова, А. Д.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.contributor.authorКолісниченко, Т. О.-
dc.date.accessioned2022-09-09T15:57:45Z-
dc.date.available2022-09-09T15:57:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationАрхіпова А. Д., Колеснікова М. Б., Колісниченко Т. О. Технологія холодних соусів з еламіном. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 131-137.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6531-
dc.description.abstractЗапропоновано нову технологію соусів, збагачених біоорганічними сполуками йоду, шляхом використання еламіну. Визначено умови відновлення, емульгуючі та стабілізуючі властивості еламіну.uk_UA
dc.description.abstractNew technology of sauces with bioorganic compounds of iodine is offered, by the use of elamin. Terms of renewal, emulsifying and antihunt properties of elamin have been established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectтехнологія соусівuk_UA
dc.subjectзбагачення біоорганічними сполуками йодуuk_UA
dc.titleТехнологія холодних соусів з еламіномuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_25.pdf177.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.