Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65243
Title: Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва йогурта
Authors: Токар, П. С.
Панов, А. О.
Issue Date: Apr-2025
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Токар П. С., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва йогурта. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 344-345.
Abstract: The main and important parameters of yogurt production, which fundamentally affect the quality of the product, were investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65243
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-344-345.pdf146.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.