Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65243
Title: | Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва йогурта |
Authors: | Токар, П. С. Панов, А. О. |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Токар П. С., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва йогурта. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 344-345. |
Abstract: | The main and important parameters of yogurt production, which fundamentally affect the quality of the product, were investigated. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65243 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-344-345.pdf | 146.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.