Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494
Назва: | Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин) |
Автори: | Неліна, К. П. Гуць, В. С. Титор, О. Б. |
Ключові слова: | м’ясо-кістковий продукт (МКП «ПК»);суха молочна сироватка;L-лізин;екологічно чистий продукт |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Неліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 42-46. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання отримання екологічно чистого та біологічно
цінного м’ясо-кісткового продукту (МКП «ПК»). The question of receipt is considered pollution-free and biologically valuable meat bone product (MKP «PK»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_9.pdf | 165.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.