Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494
Назва: Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин)
Автори: Неліна, К. П.
Гуць, В. С.
Титор, О. Б.
Ключові слова: м’ясо-кістковий продукт (МКП «ПК»);суха молочна сироватка;L-лізин;екологічно чистий продукт
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Неліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 42-46.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання отримання екологічно чистого та біологічно цінного м’ясо-кісткового продукту (МКП «ПК»).
The question of receipt is considered pollution-free and biologically valuable meat bone product (MKP «PK»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_9.pdf165.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.