Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64910
Назва: Екологічно безпечні пакувальні матеріали для м'яса та м'ясопродуктів
Автори: Желєва, Т. С.
Корінна, О. М.
Ільченко, А. Є.
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Желєва Т. С., Корінна О. М., Ільченко А. Є. Екологічно безпечні пакувальні матеріали для м'яса та м'ясопродуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 125.
Короткий огляд (реферат): Environmentally safe packaging materials for packaging meat and meat products. Packaging meat products in high-barrier shrink films and bags in a modified gas environment will improve the country's environmental situation and reduce food waste.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64910
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-125.pdf110.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.