Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64910
Назва: | Екологічно безпечні пакувальні матеріали для м'яса та м'ясопродуктів |
Автори: | Желєва, Т. С. Корінна, О. М. Ільченко, А. Є. |
Дата публікації: | кві-2025 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Желєва Т. С., Корінна О. М., Ільченко А. Є. Екологічно безпечні пакувальні матеріали для м'яса та м'ясопродуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 125. |
Короткий огляд (реферат): | Environmentally safe packaging materials for packaging meat and meat products. Packaging meat products in high-barrier shrink films and bags in a modified gas environment will improve the country's environmental situation and reduce food waste. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64910 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-125.pdf | 110.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.