Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorГромов, О. Є.-
dc.date.accessioned2025-04-14T09:56:13Z-
dc.date.available2025-04-14T09:56:13Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationЗагорулько О. Є., Загорулько А. М., Громов О. Є. Інноваційне рішення для якісної термообробки плодово-ягідної сировини. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 113-114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64902-
dc.description.abstractAn improved design of a scraped heat exchanger for heat treatment of fruit and berry puree is considered. The uniformity of heating and the dependence of the thickness of the liquid layer on the shaft rotation frequency are investigated. It is established that the modernized device reduces specific energy consumption by 1.5 times (172.4 kJ/kg) compared to traditional heaters. A structural scheme is proposed to increase the efficiency of the process.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleІнноваційне рішення для якісної термообробки плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-113-114.pdf120.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.