Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6487
Назва: | Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту |
Автори: | Колеснікова, М. Б. Перцевий, М. Ф. Гурський, П. В. |
Ключові слова: | термічна стійкість;продукт структурований;сир кисломолочний |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 31-36. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив компонентного складу на термічну стійкість
продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлено
залежність термічної стійкості від виду та вмісту рецептурних
компонентів. Influence of componential structure on thermal firmness of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of thermal firmness on a kind and the maintenance components in compounding is established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6487 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_7.pdf | 208.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.